Tata Crucible Campus,Pune’2010

Hi All…

Pune Crucibles had a total of 20 questions in the prelims.Questions from the prelims are as follows:

Q1.Designer Head for Artex Jewellery
Ans: Priyanka Gandhi

Q2.Chevalier de la Crox dreamt that it had to be distilled twice…options were
a)Vodka ; b)Cognac ;c)Champagne
Ans:Cognac

Q3.Who has written the book “Where have all the leaders gone”
Ans: Lee Iaccoca

Q4.Greek word for circle of animals?
Ans:Zodiac

Q5.How is Ronald Macdonald called in Japan?
Ans:Donald Macdonald

Q6.Logo of Patek Phillipe

Q7.Expand TEN in TEN Sports?

Ans:Taj Ent Network

Q8.A question on the origin of MS-WORD.

Q9.Ad of Chanel 5

Q10.Pic of Carlos Slim

Q11.Pic of daughters of Parle

Q12.A question on Dadabhai Naoroji

Q13.Korean word for conglomerate?
Ans:Chaebol

Q14.Lux ad featuring Katrina Kaif.

Q15.How is Hindustan Landmaster known in India?

Ans:Ambassador

Q16.Ad of Master Card

Q17.Newsletter of Microsoft?

Ans:10 Great Mistakes

Q18.Magic Lantern has been authored by Ogilvy

Q19.Started in 1984 for initial mission on building supercomputers in India?

Ans:C-DAC

Q20.Song from the movie Veer?

Ans:Producer is Vijay Galani.

Regards,
Quiziebee.

Advertisements

One thought on “Tata Crucible Campus,Pune’2010

  1. Pingback: Tata Crucible Campus 2010 – Pune Edition « Quizzing.in

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s