TATA CRUCIBLES CAMPUS EDITION 2008 (PUNE)

Hello Quizzers!!!Hope everyone is doing great !!! The month doesnt get bigger than appearing 4 a crucible.The last regional round of Tata Crucibles was held in Pune on 9th March.And DIRFT-Do It Right The First Time or else it may happen to you also what happened to us.. we played too cautiously at the end losing the quiz but God sometimes gives a second chance we played cautiously and that fetched us the cheque for 30k yes the second prize at TC Pune ’08…

Many good teams missed out from reaching the finals which made our trip quite easy but we threw it away in the last two rounds not attempting any Qs but life is like this you wont always get everything you look for but quite happy to b the runners up atlast we won something… congrats to the winners…;)

Q1.Imagine Cup is by which technological giant?

Ans:Microsoft

Q2.Baby’s day out is a concept by which I.T company?

a)Infosys b)Mindtree c) Wipro

Ans: Mindtree

Q3.Pic of Sumantra Ghoshal

Q4.A term from soccer used by company in giving VRS to its employee?

Ans:Golden Boot

Q5.Pulitzer Prize………dont remember d question!!!

Ans:Andy Chandler

Q6.Punchline of Canara Bank.

Q7.UB Groups tie up with a heavyweight Maharastra Politician.

Ans:Sharad Pawar

Q8.Jeff Taylor started what…….the ques was bit long:

Ans:Monster

Q9.Publishing company……..dont remember d questions.

Ans:World Economic Forum

Q10.Logo of Leyland

Q11.Metcafe’s law

Q12.1st U.K retail store to earn a revenue of 1 billion pound?

Ans: Marks & Spencer

Q13.Eli Lily’s weekend pill?

Ans: Prozac

Q14.A pic of currency of Russia.

Q15.Amul started its retail outlet branded as ATM.What does ATM mean?

Ans:Any Time Milk

Q16. Bipasha Basu—–lend her name to a mobile game.

Q17.Pic of cow with an elephant tusk.

Ans: Landrover

Q18.A song from the movie Race was played…..we had to identify the producer?

Ans:TIPS

Q19.Ad of Motorola.

Q20.Anatomy of Greed is a book abt which company?

Ans:Enron

Regards,

Anubhav&Vijay.

Final StandingsĀ for the Pune round:

1) SSLC (SUVAJIT & SHUBHODEEP)

2) ICTM (ANUBHAV & VIJAY)

Advertisements

6 thoughts on “TATA CRUCIBLES CAMPUS EDITION 2008 (PUNE)

  1. dear A&V,
    great workk indeed
    Iam looking for some derec q”s for attenting an inhouse brand quiz on4th april
    may you help me

  2. Congrats Fellas..

    Next time I hope you come out first.. Cheers

    Rajeev

  3. Pingback: Tata Crucible Campus 2008- Updates « Quintessential Theory

  4. Good Work and Congrats dude!!!!!

  5. great work………..keep it up

  6. Pingback: Tata Crucible Campus 2008- Updates | Quizzing.in

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s